Brand design moves

Velkommen til mit virtuelle studio.

Jeg tænker, at du er landet her, fordi du leder efter en brand designer, der kan inspirere dig på en måde, du måske ikke engang helt selv kan sætte ord på. Farver, mønstre og de budskaber, der ubevidst bliver sendt videre til dig, driver nemlig min verden.

Måske er du ansvarlig for en udstilling eller en event Måske har du til opgave at kommunikere komplekse emner på et lettere forståelig måde? Eller måske vil du gerne opdatere jeres visuelle udtryk?

Under alle omstændigheder kan du forvente, at jeg:

ØKO
INFLUENCE

DREAMING
COLORS.

Sådan er det at samarbejde med mig

Jeg bruger ikke en tjekliste eller en fast model, når vi skal arbejde sammen. For det vi skal sammen, skal være unikt. Det skal være dit eget – ikke mit eget. Til gengæld bruger jeg mine uddannelser fra Pratt Institute i New York, Danmarks Design Skole, over 25 års erfaring og en mastergrad i design til at sikre, at det produkt du får ud af vores samarbejde, altid er fagligt velfunderet.

Du kan stole på, at jeg altid er opdateret på nyeste tendenser; for eksempel er jeg med i et internationalt netværk med andre designere, hvor vi udelukkende diskuterer farver. Ja, det er nørdet, men jeg elsker det.

For dig betyder det, at du får en samarbejdspartner, der på den ene side arbejder kreativt og udfordrer dig, og på den anden side trækker på en forskningsbaseret faglighed, der sikrer dig at håndværket er i orden og langtidsholdbart.

KUNDER

Esbjerg
Kunstmuseum

Uddannelses-og forskningsministeriet

Furesøbibliotekerne

Billedkunstner
Claus carstensen

Billedkunstner
Finn Reinbothe

DSB

Uddannelses og forskningsstyrelsen

Kjøbenhavns Guldsmedelaug

Gangsted Advokater

Uddannelses og forskningsstyrelsen

Kjøbenhavns Guldsmedelaug

Gangsted
Advokater

Uddannelses og forskningsstyrelsen

Kjøbenhavns Guldsmedelaug

Gangsted
Advokater

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Error: Contact form not found.