Design af facader
skilte og rum.

Lokal natur i designet.

Brugernes behov var i fokus, da Furesø Bibliotekerne i Værløse og Farum fik en helt ny indretning på baggrund af et koncept for et moderne bibliotek.

Værløse Bibliotek. Folie udsmykning af glasparti ved mødelokalet i foyeen. Topografisk mønster af Farum Sø.

Værløse Bibliotek. Folie udsmykning af glasparti ved mødelokalet i foyeen. Mønster af rørhattesvampe fra lokalområdet.

Lokal natur i designet.

Gæsterne oplever liv og aktiviteter allerede, når de træder ind ad døren. Det sørger den nye indretning, udsmykning og skiltning for.

De besøgende genkender stedspecifikke mønstre og farver fra Værløse omegn, som styrker oplevelsen af nærhed og et lokalt tilhørsforhold. Derudover skabte jeg et markant og funktionelt skilteprogram, som samtidig understøtter og forstærker bibliotekernes identitet.

Værløse Bibliotek. Skilteprogram og wayfinding.

Værløse Bibliotek. Folie udsmykning af glasparti i foyeen. Mønster af Værløse bymidte.

Værløse Bibliotek. Folie udsmykning af glasparti i multisalen. Mønster af guldsmedevinger fra nærområdet.

Mere end bare bøger.

Bibliotekernes skiltning, wayfinding og udsmykning blev designet som en del af løsningen. Skiltningen er funktionel og passer visuelt til bibliotekernes nye identitet. Typografien er læsbar fra display formater til mindre bogstøtter, så brugerne nemt navigerer rundt i bibliotekerne.

Jeg designede skiltningen og den typografiske stil, så den svarer på de mange forskellige behov for kommunikation i et bibliotek og samtidig understøtter Furesø Bibliotekernes nye identitet. Jeg udviklede guidelines, der kan bruges, når bibliotekerne for brug for at bygge videre på den nye identitet.

Vi har udviklet et visuelt koncept for udsmykning af glasvægge og andre flader og i samarbejde med indretningsarkitekter og producenter arbejdet med farveholdningen, valget af materialer og monteringen.

Værløse Bibliotek.Skilteprogram.

Elementer

Wayfinding-analyse
Design og udvikling af skilte
Rådgivning om valg af typografi
Udvikling af design guidelines til skilte og udsmykning
Udvikling af visuelt koncept for udsmykning af glasvægge og facader
Rentegning og klargøring til produktion
Kontakt til leverandører

CREDITS
Kunde: Locus Lab og Rumdesigner Hilda Clausen, Furesøbibliotekerne og Biblioteks- og Borgerservicechef Mette Jonstrup / Produktion og montering af skilte og foliering: Aspekt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Error: Contact form not found.